Turen vår ble avsluttet med en liten tur inn til Barcelona på onsdag ettermiddag hvor vi bare gikk en liten tur på La Rambla og et lite besøk på matmarkedet. På torsdag morgen tok vi flyet tilbake til Norge. På den nesten 3 uker lange turen vår har vi kost oss med mye og god spansk mat og drikke. Det har variert fra enkel tapa til paella, arroz og spegris. Vi lærte fort at det bare var å bestille selv om vi ikke helt var klar over hva vi bestilte. Allt var godt!
I tillegg var vi innom to flotte matmarked, i Valencia og Barcelona. og spesielt i Valencia var det mye interessant å se. Utvalget og ferskheten var imponerende. Mye var like dyrt og noen ganger dyrere enn hjemme. Her følger noe av det vi spiste og så:
Tapas på lokal bar i Zaragossa |
Spegris i Segovia, et helt ben m/skinka, mye mat |
Litt favorittis fant vi også |
Skinke, ost og bacalao (tørrfisk) i Merida |
Sardiner og calamares i Sevilla |
Sjokolade i Sevilla |
Paella i Ronda |
Sardiner og blåskjell i Nerja |
Skinker i restaurant Cueva (hulen) i Granada |
27 mnd gammel lufttørket skinke i Granada |
Matmarkedet i Valencia |
Matmarkedet i Valencia |
Skalldyr på matmarkedet i Valencia |
Flotteste tapasbar i Valencia? |
Tapas i Valencia |
Tørrfisk på matmarkedet i Barcelona |
Skalldyr på matmarkedet i Barcelona. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar