søndag 4. juli 2010

Foerste reisebrev fra USAHei, naa er vi kommet til Lander etter et slitsomt reisedoegn og en 60 mils biltur i dag. Vi mellomlandet i Philadelphia og der maatte vi ha paafyll av amerikanske kalorier i form av Dunki'n Donuts. (Boston Cream - smultring med vaniljekrem og sjokolade) Leiebilen er en Ford Edge, fin bil aa kjoere.
I dag vaaknet vi svaert tidlig uten aa vaere utvilte. Turen i dag har gaat gjennom noe variert landskap. Vi har hele dagen sett Rocky Mountains i vest, noen topper med snoe. Hoeyden har variert fra 1600 til droeyt 2000 meter. I dag er det 4. juli, nasjonaldagen i USA, og her i Lander er det pyntet med amerikanske flagg og fyrverkeriet har smelt hele dagen.
I morgen fortsetter vi til Yellowstone National Park hvor vi haaper paa aa faa se dyr som bison, bjoern, ulv, hjort, bighorn og elg.
4 kommentarer:

 1. Så gøy at dere er i gang med bloggen allerede!! Vi gleder oss til å følge dere på reisen! OG er bare litt misunnelig på den Boston Creamen.... Her har vi kommet oss tilbake til GC, rydder ut og slappet av idag!

  SvarSlett
 2. Hei Els marie. Fint at dere er kommet vel fram. Vi snakker om dere her. Vi har sol og sommertemp i dag og lurer på om vi skal sette en bolledeig med Els Marie-oppskrift? God tur videre.
  Hilsen fra Mari Ann og alle på dagavdelingen

  SvarSlett
 3. Så gøy med en oppdatering! Jeg er enig med Stine om at den Boston Creamen så veldig god ut!! Litt misunnelig ja! Både på smulteringen og roadtripen deres:-)
  Vi har forresten kjøpt oss ny bil, så nå kjører vi rundt i en Volvo!
  Kos dere videre og jeg håper dere får sett masse fin natur og spennende dyr.

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Squaw Valley- var det ikke der norske idrettstjerner tok noen medaljer. Noen av brukerne her har sikkert assosiasjoner til det navnet. Sjekker på mandag. Ser ut til at dere har det fortreffelig. God tur videre, vi følger med...
  Mari Ann m.fl

  SvarSlett