søndag 18. juli 2010

Las Vegas og Grand Canyon mmHei igjen, naa har vi vaert 3 dager til paa tur. Paa fredag slappet vi av i Las Vegas. Det var heteboelge (45grader) saa vi kunne ikke vaere ute saa det ble bare en kort tur ut paa dagen og paa kvelden. Resten av tiden benyttet vi til avslapping paa rommet og ved poolen. Las Vegas er en "sproe" by med utrolig flotte hoteller med store casinoer og utsmykninger
Paa loerdag dro vi saa mot Grand Canyon. Kjoerte over Hoover dam og kom frem til Grand Canyon i 4 tiden. Besaa den vestre delen av South Rim paa kvelden. I dag tok vi med oss den oestre delen foer vi dro videre mot og gjennom Monument Valley. Vi er naa i Cortez. Vi syntes spesielt den oestre delen av Grand Canyon var flott, noe ogsaa Monument Valley var. I morgen skal vi besoeke Mesa Verde National Park foer vi drar videre mot Moab og nye parker.

1 kommentar:

  1. Ser jo ut som den nye broen over Hoover er ferdig også jo! Artig at dere var på begge sider av Grand Canyon, vi lurte veldig på hvordan den østre delen var når vi var der :-)

    SvarSlett