mandag 12. juli 2010

San FranciscoHei igjen, naa har vi vaert nesten 3 dager i SF, og tiden gaar fort.
Vi har det bra, men er litt slitne i bena etter mye gaaing og sykling. Paa loerdag startet vi med en sightseeing tur med buss rundt i byen. Foerste stopp ble Haigth - Ashbury, hippiestroeket fra 67-68. Var fortsatt noen slitne hippier der. Neste stopp var Chinatown med ulike butikker og restauranter. Spennende aa se i chinesiske matbutikker med produkter vi ikke aner hva er.
I gaar leide vi sykler og syklet byen rundt, opp og ned, og over Golden Gate og ned til Sausolito hvor vi tok ferge tilbake. Spiste krabbe paa Alioto's paa kvelden, god men dyr.
I dag har vi vaert paa Alcatraz, fengselsoeya der bl.a. Al Capone satt paa 30-tallet. Naa skal vi ta "trikken" til Union Square slik at Els-Marie faar sett litt i butikker. Middag i Chinatown i kveld.
I morgen drar vi videre langs kysten et stykke paa highway 1 foer vi drar inn i landet til Yosemite.

2 kommentarer:

  1. Heisann. Så morsomt med bloggen deres!! Jeg er inne hver dag og ser etter nye innlegg. Regner med sykkelturen til Sausolito var fin! Det syntes ihvertfall vi :-) Håper dere har det fint, gleder oss til neste update!

    SvarSlett
  2. Samme her, er innom hver dag for å se om det er noe nytt fra dere!! Ser ut som en super tur så langt! Skulle gjerne vært med vi også!! Den ben&jerrys isen så ikke dum ut... Snakket med Nikolas idag, om hvor dere var nå... Jeg lurte på om dere var i SF, men han sa bestem: nei, de er jo i Amerika å ser etter Frank!! Hihi, har ikke fortalt han om funnet av Frank enda nemlig! Imorgen reiser vi til Tenerife, det blir bra! Kos dere masse videre!!

    SvarSlett